Fullspäckad helg!!

Lyckats med i helgen: gå på 3Dbio, ätit lussebullar i haga, köpt årets första julklapp, hånglat under misteln på liseberg:) vunnit 4 kg choklad på liseberg, bakat egna lussebullar (som sedan lyckades bli mosade av att någon satte sig på plåten) och sist av allt lyckats fastna i en hord av galna IDOLfans!!

Den evighetslånga uppförsbacken.

Idag har jag mött en jäkla utmaning...jag har träffat min värst fiende den närmaste månaden: uppförsbacken! den är nämligen så att mitt spårvagnskort har gått ut och det känns onödigt att teckna ett nytt nu då jag snart ska åka hem över jul, detta resulterar ju i att röda faran har kommit ut ur förrådet och jag ger mig av på en 5km lång resa mot skolan varje dag. Vilket måste tilläggas består av uppförsbacke-nerförsbacke-MÖRDARuppförsbacken & en uppförsbacke till!!! kul va? och för att undvika att vara svettigast i världen i skolan så ger jag mig in på friskis&svettis, som ligger vid skolan, innan lektionen och tränar för att få duscha :D jag hoppas att  blir GRYMT vältränad av det här, fast problemet är ju att jag oxå blir mycket mer hungrig vid lunch:S
Idag kom också ett mycket trevligt telefonsamtal om att jag blivit uttagen att bli värd på CHARM, chalmers arbetsmarknadsdagar, som jag ansökt till! super kul, och mer om detta efter info mötet på tisdag:D
NU går jag i alla fall runt i min NYstädade & NYpyntade ( ja, julgrejerna är framme) lägenhet och väntar på att det ska bli i morgon då ÄNTLIGEN Christoffer kommer hit :)
SNÖ I ULVSBY...längtar...
Ulvsbybacken,värmland, där det finns snö på vintern!

& människan är född 1992??!!!


Att shoppa utan pengar.










vilken SKIIIIIT dag.

HAHA rolig titel, va? inte särskilt upplyftande? nja jag antar att man ibland har såna dagar då allt bara går dåligt. Och då måste man ju få klaga lite, så slipper man älta det:) I alla fall så har jag redan spytt ut all galla om skoluppgifter,grupparbeten & prestationsångest till min underbara pojkvän i telefon så jag slipper berätta det på bloggen:D
Istället kan jag berätta om min kväll & vad man kan göra när man kommer hem kl.22 från en skit dag i skolan:

En varm dusch, mysbadkappan
En kopp te
Rostmackor med stekt ägg & ost
Sex and the City

Så känner man sig lite lite lyckligare och lite lite varmare inombords:)


Ny skolvecka på G!

Att blogga i skolan är ju ännu ett nytt sätt att distarhera sig från det man egentligen borde göra:) Som om det inte räckte med facebook, man gräver sin egen grav så att säga....

Just nu borde jag i alla fall göra CAD ( ett ritningsprogram i vilket jag i dag ska skapa N-balkar..tor jag iaf??) men även om det är ganska intressant så är det väldigt kryptiska instruktioner från läraren, vilket gör att när man inte har någon aning om vad man ska göra så tröttnar man!
Då är det iaf tur att man har sin underbara vän och extralärare Johanna i närheten:) som på något magiskt sätt bara förstår allt när det för oss andra känns så mörkt som i graven! en stor PUSS till henne!

I eftermiddag väntar matte..wieee..eller något...integraler suger!

Men i kväll är det ialla fall kvällen med stort K, dax för New moon!!..fjortisvarning på mig..jag vet!:) 


 

Att spendera en söndag.

Familjen lämnade mig efter förmiddagsfikat, sen spenderades någon timme med att städa upp efter dom, 4pers på en yta av 37kvm blir gärna stökigt! sen var det dax att ge sig ut i regnet!
Här i göteborg regnar det ju som bekant lite....jämt...alltid...men jag är inte den som är den, så jag tog en tur ned till stan där jag träffade min norrlänska kompis Jessica & hennes två vänner som var på besök från Umeå!
Vi kände att denna söndag skulle gå i en kulturell anda å tog oss därmed till Röhrska museet! vilken besvikelse....designmuseeum??? oorganiserat å tråkigt å väldigt designlöst.
vilket ledde mig till gymmet ist:) Skivstång! hoppas på träningsvärk till i morgon:)
xoxo

DAGEN F, som i familj!

Å vilken underbar helg:)

Mamma kom ner med tåget i fredags,vi hade en myskväll med idol och lax med gorgonzola!
I dag började vi dagen med 2 loppis besök ( Min & mammas gemensamma hobby), vilket resulterade i en väska, ett läder skärp och en liten present:) sen var det dags att utforska en ny del av in stad, Stadsdelen Haga! sååå jäkla mysigt, små kullerstensgator, trähus och världens mysigaste cafér. Där hittade vi oxå världens, och då menar jag verkligen världens största kanelbullar:) mums!
Sen kom äntligen pappa&brorsan med bil från karlstad! vi gjorde ytterligare en sightsingrunda och sedan blev det lite seriös shopping inne i centrum: 1tröja, 2klänningar & strumpbyxor (kanske har jag äntligen hittat en sort jag inte har sönder efter EN användning)!
Där efter: JUL på LISEBERG & Middag på Grekisk restaurang
Sammantaget EN HELT UNDERBAR DAG!

Blogga för att minnas?

Att blogga eller inte blogga? Det är frågan..

Men här är den ändå, min blogg!

Mitt härliga mål med denna blogg är att jag ska minnas vad jag egentligen gör med mitt liv och för att se till att jag verkligen gör något, när jag har tid för det. :)


RSS 2.0